Też wybór dentysty uzależniłam od opinii znajomych. Dobrze wybrałam, trafiłam dobrego stomatologa z przyjaznym podejściem do klienta. To dentysta, któremu zależy na pacjencie anie jego pieniądzach.
A co myślicie o wybielaniu zębów? Bo nie chciałabym zrobić sobie krzywdy takim zabiegiem a mam przebarwienia i tak nie wiem czy się zdecydować. Chociaż czytałam, że w gabinecie Dental Pro w Gdyni Pogórze wybielają zęby nową metodą i za pomocą lampy Beyond to na pewno jest bezpieczne. Do tego mam bolącą ósemkę i chyba skończy się wyrwaniem przez chirurga
Zdecydowanie trafionym pomysłem okazało się wybranie dentysty z gabinetu NUGAT klinikanugat9.pl . Co najważniejsze, na miejscu mogłam stawiać na takie usługi jak nie tylko stomatologia, ale również ortodoncja. Efekt przerósł moje oczekiwania!
Osobom z Warszawy polecam bardzo Fabdent. Gabinet na Bemowie, nowoczesne miejsce, w którym pracuje wykwalifikowany, doświadczony i miły personel Ja właśnie tam wyleczyłam wszystkie ubytki.
Leczyłam tam zęby kanałowo- pełen profesjonalizm w dobrej cenie. Teraz co kilka miesięcy chodzę tylko na wizyty kontrolne. Jak jest potrzeba leczenia to dentysta dokładnie mi tłumaczy co i jak, a i bólu jest niewiele dla mnie rewelacja.
Wybór dentysty czy stomatologa to bardzo odpowiedzialna sprawa, gdyż najlepiej z takim specjalistą związać się na wiele lat, aby kompleksowo leczył i kontrolował stan naszych zębów.
Ja dobrze oceniam gabinet stomatologiczny Maxdent we Wrocławiu. Profesjonalnie, nowocześnie, z fajnymi dentystami i dobrym podejściem do klienta a do tego nie szarżują z cenami. Ostatnio miałem tu kanałowe i poszło szybko i sprawnie.
Ja mogę Wam polecić gabinet Dent SM, do którego chodzimy z mężem. To w Warszawie na Bemowie. Świetny personel Pani dr Ewa Jakubowska, której jestem pacjentką, to naprawdę wspaniały profesjonalista.