Żeby odchudzać się zdrowo trzeba jeść odpowiednio zbilansowane posiłki w regularnych odstępach czasu. Mi samej nigdy się to nie udało, dopiero gdy zaczęłam korzystać z kateringu dietetycznego, zaczęłam jeść tak jak powinna. Zamawiam całodzienne wyżywienie w firmie Dietering https://www.dietering.com/. Dzięki temu w 3 miesiące schudłam 10 kg. Mają bardzo duży wybór różnych diet i w różnej kaloryczności. Łatwo dobrać coś idealnego dla siebie. Dania są smaczne, urozmaicone, nie ma mowy o nudzie. Dobrze zbilansowane w pełni spełniają moje oczekiwania.
dość długo szukałam dobrego cateringu dietetycznego. Potwierdzam, Wygodna dieta bardzo mi odpowiada. Jeśli lubisz zróżnicowanie w menu oraz świeże produkty to warto przynajmniej sprawdzić. Druga sprawa, że to duże ułatwienie w codziennej rutynie.
Jak zdrowo chcesz się odchudzić to najlepiej gotować w domu lub mieć świeżą dietę pudełkową. Może z burak dieta? W każdym razie wchodzi to naprawdę nieźle, efekty są szybko. Ja zrzuciłam kilka kg dzięki takiej dyscyplinie. Polecanko!
Niektóre piszecie ile to nie schudłyście w ciągu na przykład 3 miesięcy. Gratuluję, jednak wszystko jest osobniczo zmienne. Dieta to jeden z filarów zdrowego życia z tym się z pewnością zgodzę. U mnie wybór cateringu dietetycznego, akurat korzystam z wygodnej diety, spowodowany jest brakiem czasu. Po prostu nie mam czasu gotować a chcę jeść smacznie i zdrowo.
Z cateringu dietetycznego raczej korzystam okazjonalnie. Pracę mam taką, że dwa tygodnie intensywnie pracuje a na przykład dwa mam dużo wolnego czasu. W luźniejszym czasie lubię gotować jednak kiedy muszę pracować dużo wygodniej mi zamówić wygodną dietę. Próbowałam już kilku firm jednak ta mi najbardziej odpowiada.