Ja od paru miesięcy jestem na cateringu pudełkowym i teraz sobie życia bez niego nie wyobrażam! Pełna wygoda, zero stresu, posiłki zbilansowane, więc przemiana super, w sklepie jestem raz na dwa tygodnie po jakiś soczek w drodze szaleństwa
Dieta pudełkowa to moim zdaniem naprawdę świetne rozwiązanie, a przekonałam się o tym całkiem niedawno, bo w tym miesiącu. Dowiedziałam się, że w mieście, w którym obecnie mieszkam (Skierniewice) pojawił się catering dietetyczny Tanie Szamanie. Nie ukrywam, że skusiła mnie cena XD Już dwa tygodnie jestem na diecie od nich i na pewno ją przedłużę.
Catering dietetyczny to olbrzymia wygoda, od kilku miesięcy sama korzystam z takiej diety, a od 2 miesięcy zamawiam tylko z Burak Dieta, jedzenie z tej firmy najbardziej mi odpowiada pod kątem jakości i smaku. Wcześniej kilku innych firm pudełek próbowałam, no ale jednak najbardziej odpowiada mi ta dieta od Buraka
U mnie opcja z cateringiem sprawdza się rewelacyjnie! Zamawiam posiłki od Wygodnejdiety, zapewniają mi 5 posiłków dziennie. Jedzonko jest świeże i smaczne, urozmaicone i ciekawie kompnowane wiec często mam okazję spróbować czegoś nowego. Porcje sa wystarczające więc głodna nie chodzę no i co ważniejsze w końcu jem regularnie i zdrowo.
Ostatnio przesunięty w górę 16 maja 2022 20:27 przez: Anonymous.