kogoś zainteresuje ....
Zapraszam do oglądnięcia moich prób z biżuterią ...
Jest to zajęcie ,które uwielbiam ,które sprawia mi wiele radości i przyjemności ...
Czasami wytwór koralikowych snów ...Próbuję ,kombinuję i staram się ,żeby każda rzecz była niepowtarzalna ...
Lubię sprawiać radość i robię rzeczy według zmówień i pomysłów moich przyjaciół i znajomych...
zapraszam do mojego gniazda ....gniazda sroki
http://www.gniazdosroki.blogspot.com/
Czekam równiez na krytyke ,ale taką konstruktywną ...
Może komuś sie spodoba ...a może
Re: Może komuś sie spodoba ...a może
Tworzysz ciekawą biżuterię. Szczególnie te różnego rodzaju dzwoneczki mi się podobały. A cóż to takiego koraliki o nazwach Party i Fossil?
Zachwycilam sie
I nie sa to slowa wymuszonego komplementu - uwielbiam bizuterie choc staram sie ja nosic z umiarem - bo nie ma dla mnie gorszego widoku niz chodzaca choinka w okresie wakacji
Aktualnie jestem w Stanach wiec nie bede zawracac glowy ze chcialabym cos kupic ale mozesz byc pewna ze po powrocie jestem twoim klientem

Aktualnie jestem w Stanach wiec nie bede zawracac glowy ze chcialabym cos kupic ale mozesz byc pewna ze po powrocie jestem twoim klientem

Dziękuje bardzo ...
Party to koraliki ze zwykłego szkła ,które jest malowane jednym kolorem i pokrywane potem farba innego -bardzo kontrastowego w zygzaki ,plamy,mazy....pomarańcz z błękitem ...biały z czerwienią ....
-a fossil to są inaczej koraliki ze skamieniałych żyjątek morskich
Party to koraliki ze zwykłego szkła ,które jest malowane jednym kolorem i pokrywane potem farba innego -bardzo kontrastowego w zygzaki ,plamy,mazy....pomarańcz z błękitem ...biały z czerwienią ....
-a fossil to są inaczej koraliki ze skamieniałych żyjątek morskich

Bardzo ladna bizu - i urocze zakladki!!! pRZYZNAM, ZE NIGDZIE TAKICH ZAKLADEK NIE WIDZIALAM....
Ciekawa biżuteria, rzeczywiście jak w tytule trochę jakby sroka nazbierała.