może Was zainteresuje ;)
może Was zainteresuje ;)
szukam chętnych dziewczyn które by chciały wstawić swoją biżuterię do mojego sklepu odzieżowego.
na razie bezgotówkowo,rozliczać się możemy raz na dwa tygodnie lub miesiąc-do przetestowania.
Ważna uwaga -biżu nie może być srebrna-nie mam kasy fiskalnej.
nie musicie mieć działalności gospodarczej.
oczywiście wszystko zgodnie z prawem-wpierw druk PZ,po sprzedaży umowa kupna-sprzedaży.
na razie bezgotówkowo,rozliczać się możemy raz na dwa tygodnie lub miesiąc-do przetestowania.
Ważna uwaga -biżu nie może być srebrna-nie mam kasy fiskalnej.
nie musicie mieć działalności gospodarczej.
oczywiście wszystko zgodnie z prawem-wpierw druk PZ,po sprzedaży umowa kupna-sprzedaży.
Re: może Was zainteresuje ;)
Ale to raczej propozycja dla osób z Gdańska?
niekoniecznie
istnieje jeszcze taka instytucja jak poczta i chyba wszyscy mamy konta bankowe
choć oczywiście rozumiem że przeszkodą może być fakt że się nie znamy i w związku z tym brak zaufania.
ja oczywiście wystawiam potwierdzenie na piśmie przyjęcia towaru.
szczerze mówiąc nie mam koncepcji jak tu bardziej uwiarygodnić tą transakcję
może macie jakieś pomysły?

istnieje jeszcze taka instytucja jak poczta i chyba wszyscy mamy konta bankowe
choć oczywiście rozumiem że przeszkodą może być fakt że się nie znamy i w związku z tym brak zaufania.
ja oczywiście wystawiam potwierdzenie na piśmie przyjęcia towaru.
szczerze mówiąc nie mam koncepcji jak tu bardziej uwiarygodnić tą transakcję
może macie jakieś pomysły?
Nie pomyślałam o tym, tylko o wygodzie przekazu.
Napiszę pw
Napiszę pw
magda, ja jestem chętna 
Pasowały by Ci wyroby w moim klimacie?
A innym mogę napisać (świadoma tego, że i moja wiarygodność jest wątpliwa
), że znam Magdę kilka lat z innego forum i do tego w realu się widziałyśmy parę razy - na pewno można jej zaufać.

Pasowały by Ci wyroby w moim klimacie?
A innym mogę napisać (świadoma tego, że i moja wiarygodność jest wątpliwa

Oj, dziewczyny, ja bardziej nie ufam poczcie, niestety.
dlaczego? Jak wszystko pocztą wysyłam... Przy wyższej wartości robisz przesyłkę (poleconą oczywiście) z określoną wartością (1zł za każde 50zł wartości) - i potem tylko czekać, by zginęła.. - dużo łatwiejszy zysk niż czekać aż towar w sklepie zejdzie. łatwy, szybki i pewny 
Mi raz tylko coś zginęło, a sporo działam przez pocztę. Wysyłałam coś koleżance wartego koło 50zł, poczta musiała mi wypłacić odszkodowanie w wysokości 130zł chyba. Więc trochę byłam do przodu..

Mi raz tylko coś zginęło, a sporo działam przez pocztę. Wysyłałam coś koleżance wartego koło 50zł, poczta musiała mi wypłacić odszkodowanie w wysokości 130zł chyba. Więc trochę byłam do przodu..

ja tylko raz miałam przypadek, że podmieniono mi zawartość przesyłki. W sumie wyszło przedziwnie, zamiast specjalnych płyt dvd (takich z możliwością wydrukowania zdjęcia na froncie płyty, kiedyś nie można było takich cudów w moim małym mieście dostać), dostałam... niemiecką czekoladę miętową w kształcie owocu pomarańczy
Nie zjedliśmy, bo jedzenia od obcych się nie przyjmuje
Poza tym - czysty rachunek. Zero zaginięć, czasem kilkudniowe opóźnienie co najwyżej. A transakcji poprzez PP mam kilkaset rocznie, kupuję i sprzedaję na allegro, kupuję w sklepach internetowych, wreszcie, kupuję też za granicą na ebay'u, dostaję paczki z GB, USA, Hong-Kongu, Indonezji, i różnych innych mniej i bardziej egzotycznych miejsc - i NIC się nie dzieje.
A za wiarygodność autorki ogłoszenia tez mogę ręczyć.

A za wiarygodność autorki ogłoszenia tez mogę ręczyć.
alcia ,capri dzięki dziewczyny 
alciu Twoją biżu to ja w każdej ilości,mam nadzieję że i moje klientki ją docenią
przygotuj mi ofertę
jeszcze wyprostuję z tym srebrem;w małych ilościach może być
np,bigle w kolczykach mogą być jak najbardziej srebrne.

alciu Twoją biżu to ja w każdej ilości,mam nadzieję że i moje klientki ją docenią

jeszcze wyprostuję z tym srebrem;w małych ilościach może być

To ja też jestem chętna, jeśli oczywiście będzie Ci pasowało moje biżu