Moja biżuteria :)
Re: Moja biżuteria :)
ja bym wolała freelance i prace u kilku firm niż tyrać i jednego i to takiego sobie - przeciez na tym złocie to sie nie dorobisz ty tylko własicciel :p
Mi się podobają bardzo bransoletki z koralikami, nie wiem czy lepiej zamówić czy ktoś może lepiej wykonać rękodziełem ?
Jak myślicie ? Pewnie więcej zapłacę gdyby ktoś mi podobną wykonał czyż nie ?

Samemu można stworzyć coś ładnego, tylko trzeba nabyć akcesoria do robienia biżuterii. Zauważyłam, że często młode dziewczyny tworzą coś w tym rodzaju a później z dumą noszą na sobie 

Co sadzicie o takim, niby to zwykłym naszyjniku z literą n.? Wygląda całkiem sympatycznie, a jeszcze jak dorzucimy do tego, że jest prawie 100 zł przeceny, to zaczynam poważnie się zastanawiać, czy go nie kupić. Jakie jest Wasze zdanie?
-
Podobają się! Szczególnie skórzane elementy! 

Uwielbiam biżuterię hand made. Sama robię lub kupuję u rękodzielników 

Gdyby tylko udało się z tego żyć, byłoby pięknie. Trzeba latami pracować nad swoją marką.
-
Myślę, że trzeba trafić na swój własny styl. Tak myślę, że to podstawa, a i najlepiej zaczynać od tego, co się lubi i jaki styl innym się podoba. Obserwacja specyfiki ludzi z charakteru pozwala na wymyślenie czegoś nowego. Tylko trochę pracochłonne.
Ja ostatnio szukałam złotego naszyjnika i pierścionka. Byłam chyba u wszystkich jubilerów w mieście. Niestety nie znalazłam nic ciekawego.
Trafiłam jednak na sklep online i przepadłam. Mają przepiękną, złotą biżuterię w dobrych cenach. Czy ktoś z was zamawiał biżuterię online? Poważnie się nad tym zastanawiam bo chciałabym kupić komplet.
Trafiłam jednak na sklep online i przepadłam. Mają przepiękną, złotą biżuterię w dobrych cenach. Czy ktoś z was zamawiał biżuterię online? Poważnie się nad tym zastanawiam bo chciałabym kupić komplet.
Super, że same lubicie robić biżuterię, ja nie mam takich zdolności, ale podziwiam to u innych.