Jestem biznesmama, ktora mieszka w Singapurze. Firma, ktora zalozylysmy z mama QElements, na razie zajmuje sie sprowadzaniem z Singapuru bardzo fajnych klockow dla dzieci. Dzialalnosc firmy obejmuje import, eksport wszelkiego rodzaju produkow. Jezeli, ktoras biznesmama chce sprowadzic produkty z Azji, czy piekne materialy, rzeczy do bizuterii, to bardzo chetnie nawiazemy wspolprace.
Biznesmamy, ktore maja sklepy z zabawkami zapraszamy do wspolpracy jezeli chodzi o sprzedaz klockow. Klocki maja znak jakosci CE, dodatkowo badania zgodnosci sa zrobione w Polsce.
Fajnie, że chcecie nawiązać współpracę z zagraniczną firmą. Ja od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem importu mebli z Szwecji do Polski. Znalazłam już tani prom na którym będę mogła wszystko przewozić. Myślicie, że ten pomysł na biznes się sprawdzi?
To bardzo fajny pomysł na biznes ! Ja sama zastanawiam się nad nim, bo masz znacznie łatwiej, wszystko za Ciebie załatwiają i tylko z nimi się kontaktujesz i to po polsku a nie martwisz się że nie ogarniesz tematu
Jeśli poszukujecie rzetelnej firmy — partnera w eksporcie to polecam consultchem.pl. Oferuje ona szerokie usługi w tej dziedzinie, a sama specjalizuje się w eksporcie i transporcie chmielaków. Posiada wiele realizacji na swoim koncie oraz wielu zadowolonych klientów. Warto czasami skorzystać z pomocy profesjonalisty.
W tej sprawie to jeszcze możecie skorzystać z pośrednictwa Ideum. Oferują pomoc przedsiębiorcom zainteresowanym współpracą z chińskimi firmami. Działają kompleksowo, zajmują się m.in. weryfikacją chińskich dostawców i produktów, wyceniają koszt towaru no i importują towar. Firma sprawdzona, solidna, można na nich polegać.
Jeśli rozpoczynacie współpracę z azjatyckimi firmami to dobry tłumacza z angielskiego wystarczy. Nie spotkałam się z firmą, która nie operowałaby angielskim w korespondencji. Wszystkie umowy są sporządzane w tym języku, wystarczy znaleźć dobrego i rzetelnego tłumacza. Osobiście polecam biuro Tłumacz in Poland.