Ja natomiast polecam wejść na portal GoWork:
Jest to bardzo wygodna wyszukiwarka, która przeszukuje praktycznie cały internet. Praktycznie wszystkie oferty są aktualne. Na portalu aktualnie znajduje się ponad 2500 przeróżnych propozycji tak więc na pewno każdy znajdzie coś dopasowanego dla swoich kwalifikacji.
Pozdrawiam.
Wydaje mi się, ze akurat w Poznaniu o pracę nie jest trudno. Ostatnio powstało wiele nowych firm, które wręcz poszukiwały pracowników. Rynek pracy ciągle się zmienia i jest ostatnio dużo lepiej.
Inna sprawa, że można też pracować i pomagać w znalezieniu pracy innym. Tam na rynku działa taka firma jak Mondi Polska, oferująca prace co prawda na rynek niemiecki, ale czasami sami szukają do swojego oddziału ludzi do pracy. A lokalizacja biura całkiem atrakcyjna. Praca zapewne też
Moja siostra pracuje w przemyśle chemicznym i zawsze musi nosić gogle ochronne w pracy. Skarżyła się na problemy z widocznością i dyskomfort związany z noszeniem gogli przez cały dzień. Poleciłem jej firmę ANCO, która oferuje oczomyjki, czyli nakładki na okulary, które zapewniają ochronę oczu i twarzy. Zamówiła oczomyjki z ich strony internetowej https://anco.com.pl/pl/c/Oczomyjka/35 i jest bardzo zadowolona z produktu. Mówi, że są wygodne i zapewniają dobrą widoczność, a przy tym spełniają swoją funkcję ochronną.
Może praca w agencji pracy? Mondi Polska cały czas szuka kogoś do siebie. A można pracować właśnie w Poznaniu (fajowa lokalizacja) albo w Niemczech, bo to firma szukająca pracowników na tamten rynek. no i sami potrzebują też koordynatorów w terenie. Całkiem fajna perspektywa. Z jednej strony sami znajdziemy pracę a z drugiej będziemy mieli perspektywę pomagania innym