Wiele osób poszukuje sposobów na szybkie i smaczne posiłki zapominając o czymś takim jak kasza manna , która ma wiele właściwości odżywczych, jest smaczna i "zapycha" żołądek, hamując tym samym głód. Z sokiem czy czekoladą bije rekordy popularności, tym bardziej u wegetarian i wegan.
Szybkie gotowanie nie oznacza tego, że musimy gotować z zupek w proszku i z gotowych, kupionych dań. Możemy zdecydować się np. na zrobienie barszczu czerwonego na własnym zakwasie.
Jeśli lubisz włoską kuchnię warto zajrzeć na Cookingbox. Znajdziesz tam mnóstwo przepisów na włoskie dania. Możesz wybrać przpies i zamówić na określony dzień. Kurier dostarczy Ci box z potrzebnymi składnikami.Ja ostatnio bardzo dużo gotuję. Wbrew pozorom nie zajmuje to dużo czasu a jest o wiele smaczniej niż na mieście. Od jakiegos czasu nie przepadam za fast foodami.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2018 09:29 przez bella91, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybciej to jakiś makaron zrobić, to też najlepszy sposób żeby przekonać dziecko do jedzenia, bo moje akurat makaron uwielbia, staram się wybierać jakieś zwarowane kształy z lubelli, mają tego sporo i za każdym razem to samo danie może wyglada inaczej
Proponuję tego typu produktów poszukać na stronie sklepu horecapolska. Wybór jest niezwykle duży, a wszystko najwyższej jakości, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie.
ja ostatnio na szczęście nie muszę się zastanawiać co zrobić szybkiego na lunch do pracy, bo zamawiam sobie catering dietetyczny warszawski dzień by gessler. To bardzo fajna i wygodna opcja, a przede wszystkim zdrowe jedzenie.
Nie trzeba przecież szukać nie wiadomo jakich przepisów. Aby zrobić obiad wystarczą najprostsze składniki. Mam na myśli chociażby kurczaka - to jest tak świetny produkt, że bardzo często wykorzystuję go w mojej kuchni. Z reguły wybieram udka z kurczaka - wystarczy, że posypię je przyprawą do złotego kurczaka Knorr, a następnie włożę do pieca. Voila - obiad gotowy.