Ja bardzo lubię gotować. Staram się gotować zdrowo i używać tylko ekologicznych produktów. Ostatnio na internecie wyhaczyłam oliwę z oliwek. Planuję jaką kupić, ponieważ czytałam że ma niesamowity smak i jest niezwykle wysokiej jakości. Ma również wiele właściwości zdrowotnych, dlatego uważam że warto ją kupić.
W takich przypadkach najlepszym rozwiązaniem, jest zamówienie pizzy z dostawa do domu w Party Pizza. Szybko i smacznie. Z racji tego, ze dodają dużo składników jesteś pewna , ze się najesz.
Bardzo lubię gotować i próbować nowe przepisy. Ostatnio znalazłam przepis na francuską zupę cebulową. To świetna zupa na tę porę roku. Bardzo dobrze rozgrzewa. A przy tym składniki nie sa drogie a przygotowanie proste. No i co najważniejsze smakuje całej rodzinie, nawet synowi który jest strasznym niejadkiem.
Jeśli chodzi o obiad to najszybciej wyjdzie ryż lub kasza. Do tego mieso np filet z kurczaka i jakieś warzywa. Ja najczęściej gotuję brokuły. Zrobienie takiego obiadu zajmuje mi ok 20 minut
Fajne są też zupy krem.
Dla Mam które nie maja na nic czasu polecam super kulinarny lifehack nianio.com.pl. Pysznie zdrowo i co najwazniejsze szybko! Dość czesto sięgam po ten przepis gdy brakuje mi godziny w dobie a zdarza mi się to praktycznie co dziennie mąż zartuje sobie że spie w nocy to mi się zbiera
Ja jak nie mam czasu i ochoty na gotowanie to zwykle zamawiam sobie coś przez internet. Najczęściej wybieram Pizza Portal, tam jest bardzo duży wybór restauracji i większość oferuje na prawdę pyszne jedzenie.
Ja się dopiero ucze gotowania, wiele potraw biore z neta ale i tak nie czuje sie za pewnie w kuchni. Dlatego postanowilam troche urozmaicic moją nauke i zapisalam sie na warsztaty gotowania do cook up. Bardzo fajne rozwiązanie które ułatwia wymyslenie nowych potraw, uczy łącznia smaków itd