Moim zdaniem najszybszy i najlepszy sposób to jakies dania z użyciem ciasta francuskiego. Można w nie zawinąć dosłownie wszystko i zawsze będzie pyszne.
Sałatki są szybkie i mogą być sycące, zalezy jakie składniki się doda. Proponuję upiec jakiegoś kurczaka (dobry jest też filet smażony w papierku z Winiar - papirusie) i do tego sałatka z warzyw i kaszy kuskus z sosem vinegret.
Gotowe dania, można zawsze kupić. Przygotowanie obiadu zajmuje mi maks pół godziny. Nie mam więcej czasu. Mówią, że czas to kasa, ja go nie marnuję na gotowanie.
Wiesz co robię różne rzeczy ale ostatnio naprawdę wole zamawiać bo to na to samo wychodzi finansowo. Polecam pizzę z Party pizza bo jest naprawdę dobra i ma spoko ciasto
Wiadomo uwielbiam gotować ale wiecie, że to i tak zazwyczaj sporo zajmuje nawet jak się nie planuje. Dlatego my wtedy zamawiamy zazwyczaj pizzę na przykład z Party Pizza. dla mnie jest najlepsza i ciasto the best
Od czasu do czasu można, ale są ludzie, którzy codziennie zamawiają pizzę na dowóz. Ja wolę przygotowywać dania z tej strony: mrchef.pl. Przepisy są bardzo proste, a potrawy smaczne i aromatyczne. Takie dietetyczne dania mogłabym jeść zawsze.
Jeśli chodzi o szybkie gotowanie to frytura jest naprawdę dobrym rozwiązaniem. Sama czasem korzystam z tej formy gotowania i wszyscy są bardzo zadowoleni.