
Zgadza się ale to naturalny cukier z kukurydzy bodajże, wyjdzie na to samo co malinki pryskane nie wiadomo czym bym posłodziła. Owszem powinno się cukru każdego unikać ale nie można też przesadzać z ostrożnością, bezwzględnym zakazem są dla mnie słodziki i rakotwórcze substancje słodzące, te jeśli widzę w składzie omijam z daleka.nina_ky pisze:Syrop Paola ma bardzo dużo syropku glukozowo-fruktozowego. Już lepiej samemu przygotować soczek z malin lub coś podobnego.
To nie ma nic wspólnego z naturalnym cukrem:mokka pisze:Zgadza się ale to naturalny cukier z kukurydzy bodajże, wyjdzie na to samo co malinki pryskane nie wiadomo czym bym posłodziła. Owszem powinno się cukru każdego unikać ale nie można też przesadzać z ostrożnością, bezwzględnym zakazem są dla mnie słodziki i rakotwórcze substancje słodzące, te jeśli widzę w składzie omijam z daleka.nina_ky pisze:Syrop Paola ma bardzo dużo syropku glukozowo-fruktozowego. Już lepiej samemu przygotować soczek z malin lub coś podobnego.