Ja robie aromatyczny gulasz na winie, zamiast mięska daje do niego ugotowaną cieciorke, nie jem mięsa wcale a mój narzeczony nie przepada za takim rozgotowanym. Najważniejsze nie jest mięso a przyprawy, świeży rozmaryn, kolendra i dobre wino wytrawne. Ostatnio niestety zupełnie zapomniałam o gotującym sie gulaszu i w efekcie spaliłam nie tylko danie ale również garnek. musielismy sie ratowac dostawą jedzenia na telefon, chyba pora zainwestowac w dobry minutnik kuchenny
Jeśli chodzi o takie jedzenie to wolę bardziej sprawdzone lokale, coś jak dominium czy podobne sieciówki. Nie chodzi mi o sam smak, ale o wystrój lokalu, nastrój i tak dalej. Poza tym non stop wprowadzają coś nowego. Teraz jest akurat oferta Della Casa, warto skosztować i porównać z dotychczasowymi pizzami, jakie jadłaś. Byłaś kiedyś w Dominium?
Jeśli chodzi o gulasz to mi bardzo smakuje strogonow z cooklet.pl. Dzięki tej wyszukiwarce wynajduję wiele świetnych przepisów, które wykorzystam na Sylwestra.
Przepisy na oryginalne i zdrowe jedzenie będzie można znaleźć również w pomyslszefa.pl. Sądzę, że warto zapisać się do newslettera, który niebawem ma poinformować nas o starcie strony.
Najlepsze są proste dania. To właśnie dzięki nie jesteśmy w stanie zaoszczędzić naprawdę sporo czasu. Jeśli lubicie kanapki, to polecam do nich świetny smalec Profi. Znakomicie się sprawdza i jest naprawdę zdrowy. Niewiele osób wie o tym ile cennych składników zawiera.
Ja właśnie odkryłam ciekawe przepisy z Frisco. Mnie najbardziej zainteresowały przepisy z ryb. Wiadomo, że są zdrowe, ale ile można je jeść w jednej czy dwóch postaciach. No i oczywiście coś słodkiego, owoce zaraz będą i te przepisy są na czasie.