Jakie urodziny dla dziecka zorganizować?
Zrobić coś tematycznie, czy po prostu zamówić tort i pizzę?
Czytałam trochę więcej o tym, jak wygląda pomoc animatora przy takich dziecięcych imprezach.
Dotyczy to co prawda Mysłowic, Katowic, Bytomia i Sosnowca, ale pewnie w innych miastach też da się coś takiego znaleźć.
Myślicie, że to jest dobry pomysł?
Warto będzie zatrudnić takiego animatora?
Najlepiej zrobić jakąś impreze tematyczną, żeby dzieci miały zorganizowany czas. Bo tak to będą się nudzić. Wiem, że ostatnio modny jest motyw lamorożcy. Dużo j est gadżetów i gier w tej tematyce.
Takie urodziny warto urządzić w specjalnej sali dla dzieci. Tym sposobem sprawimy dziecku sporo radości, ale także jego znajomym! Nasze dziecko zorganizowało 8 urodziny w sali zabaw dla dzieci Chatka Gagatka. Postawiliśmy na pakiet rozszerzony, w skład którego wchodziły :
• 2 godziny animacji
• Zastawa uniwersalna
• Kawa, herbata dla rodziców
• Zaproszenia
• Wystrzał konfetti
• Piniata.
Mogę CI polecić Warszawę oraz salę Airo. Organizowałam tam ostatnio urodziny dla córki
Świetne miejsce w którym mają wiele sal tematycznych tak więc możesz zorganizować urodziny w stylu kosmosu czy w stylu lodowej krainy
Na miejscu dzieci są zabawiane przez animatorów tak więc rodzice nie muszą zastanawiać się nad atrakcjami dla nich
Jest poczęstunek
Jak równiez moim zdaniem jest to najlepsza sala zabaw w całej Warszawie, w której zresztą mogą bawić się nie tylko dzieci ale dobrze czują się również sami rodzice
Ostatnio zmieniony 01 sie 2019 13:11 przez MamaAnia, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli chodzi o urodziny dziecka, dekoracje moim zdaniem są ich nieodzownym elementem Musi być wesoło i kolorowo Święto mojej córki przypada w sierpniu, kiedy jest ciepło, więc ja zazwyczaj taką imprezę robię w ogrodzie A jak to u Was wygląda?
Pytanie na ile osób organizuje się takie przyjecia urodzinowe. W zeszłym roku bylismy u siostrzenicy we Wrocławiu na 6 urodzinach. Siostra zorganizowala wydarzenie w glamour w temacie kinowym. Sala stała sie sala kinowa. Dzieciaki mialy wyswietlane kilka filmow pod rzad z full dostepem do popcornu, żelków i wszystkiego co tylko kojarzy sie z przekąskami kinowymi
Jeśli chcesz zorganizować wyjątkowe urodziny dla dziecka to może warto pomyśleć tez o ciekawym prezencie, jak trampolina którą dzieciaki uwielbiają. Do tego na pewno będzie to bardzo fajny dodatek do zabaw dla dzieci podczas trwania imprezy, bo wraz z dmuchańcami zdecydowanie przyciąga najwięcej uwagi. My dla naszej córeczki i synka kupiliśmy taką z siatką i teraz jak trwają wakacje to spędzają na niej mnóstwo czasu.
Najlepiej wyprawione w specjalistycznym lokalu! My zdecydowaliśmy się skorzystanie z usług Chatki Gagatka. To własnie tam odbyły się urodziny naszej córki, na które zaprosiła masę koleżanek.
Najważniejsze to podarować dziecku jak najlepszy prezent! My zdecydowaliśmy się dać naszemu dziecku zdalnie sterowany samochód, prosto od firmy modelarskiej scorpio-polska.eu . Ucieszył się jak nigdy, ciężko oderwać go od zabawki.
Co powiecie na garden party? teraz mamy lato - ciepłe i długie dni można urządzić świetne urodziny dla naszych pociech wystarczy mały plac zabaw, smakołyki i opieka dorosłego może się przydać trampolina ogrodowa, da wiele radości dzieciom