W takiej wyprawce, muszą się też znaleźć chusteczki nawilżające dla dzieci. Po pierwszym dziecku mam trochę doświadczenia i teraz wiem, że dużo lepsze są chusteczki Nawilżające Chusteczki Tami MyBaby Cotton z Rossmanna. Nie sa super mokre , ale nie są też za suche, my korzystamy z naturalCare i ja jestem bardzo zadowolona.
Jeśli chodzi o wózki polecam zerknąć właśnie Emaluszek. To niestety jedna z najpotrzebniejszych i droższych rzeczy dla dziecka. Jestem jednak zdania, że lepiej wydać tę parę złotych więcej i kupić coś naprawdę porządnego.
Najlepiej pobierz sobie listę i kupuj według niej. Teraz na rynku jest cała masa rzeczy dla dzieci i łatwo zatracić się w zakupach. Polecam listę ze strony: http://wyprawkowy.pl/wyprawka-dla-noworodka-7-cms. Wydrukuj sobie ją i możesz ruszać ma zakupy.
To ja podrzucę jeszcze namiar na fajny sklep, odkryłam go nie dawno, bo szukałam własnie nowej kolekcji Mayoral wiosna lato 2016 (mala-mi.com.pl), mają bardzo dobre ceny, zamówiłam kilka ubranek i przyszły bardzo szybko. Świetna sprawa myślę, że komuś może się namiar przydać
na pewno warto zastanowić się w jakie ubranka najłatwiej takiego maluszka ubierać, zwykle jest to body, u mnie w sklepikach w mieście takie rzeczy były niesamowicie drogie, więc zaczęłam zamawiać przez internet, same zobaczcie jakie śliczne body dla dziewczynki można znaleźć