A ja się nie dziwię, że wszystko starasz się wcześniej dokładnie zaplanować. Przyszła mama, szczególnie, gdy wyczekuje pierwszego Dziecka , dosłownie traci głowę. przynajmniej tak było w moim przypadku . Jednak z perspektywy czasu cieszę się, że o wszelkie akcesoria, artykuły kosmetyczne, ubranka i zabawki dla niemowlaka zadbałam na długo przed porodem, bo gdy Zosia pojawiła się na świecie zupełnie nie miałam czasu choćby pomyśleć o zakupach poza tym wtedy każdą chwilę chciałam w pełni poświęcić dziecku, a nie tracić czas na chodzenie po sklepach czy przeszukiwanie Internetu
To zalezy czego i gdzie szukasz:) Jak wyprawka to i ubranka do chrztu Ci sie przydadzą. W Stalowej Woli jest super salon gdzie mozesz takie ubranka dostać/uszyć, izabell.eu - polecam. mozesz spokojnie przyjsc z maluchem, a nawet jak bedzie marudzil to zalatwicie to tak szybko ze nawet nie zauwazysz:)
xrustic pisze:Czy możecie poradzić w jakich sklepach internetowych można kupić tanio rzeczy dla dzieci? Udało mi się na razie znaleźć pod tym linkiem ale chętnie bym posprawdzała inne strony żeby sobie porównać.
Na początek allegro wózki możesz również poszukać.
Możesz sobie jeszcze zobaczyć wózki spacerowe na stronie babyland.pl też mają duży wybór skoro twierdzisz, że nie chcesz przepłacić a coś konkretnego kupić.
Ja uważam, że wóżek najlepiej kupic w zwykłym sklepie, chyba, że się wie jaki się chce. Ja bym była ostrożna przy zakupie wózka ze sklepu internetowego, wózek trzeba sprawdzić, zobaczyć jak jeżdzi itp.
A musi być nowy wózek czy może być używany? Z ogłoszeń, które przeglądam jest kilka fajnych w dobrym stanie. Na przykład ten wózek baby ace za 320 złotych. Wygląda całkiem schludnie, jest zadbany. Poszukaj ogłoszeń i na pewno coś z okolicy znajdziesz.
Ładne ubranka dziecięce widziałam w sklepie minichic.pl. Mają tutaj spory wybór ubranek dobrych marek. Uważacie, że warto kupić takie ubranka na wyprawkę dla dziecka?