Nie potrzebuję wózka z taką amortyzacją, dlatego sama chcę kupić Cavoe Osis. Bałam się, że nie podoła zimą, ale całe szczęście można dokupić do niego zimowe koła
Cavoe ma świetną jakość wózków. Też chcę kupić ich wózek, ale dokładnie model Osis. Nie potrzebuję niczego z tak dobra amortyzacją jak Axo Style, dlatego mój wybór padł na model Osis.
Między innymi z tych względów chcę kupić Cavoe Axo Style. Wózek naprawdę mnie zainteresował. Tak zgrabne wózki mało kiedy dają radę w terenie, a ten przy tym nie jest problemem w transportowaniu, bo szybko składa się do niewielkich rozmiarów.
Zdecydowanie Cavoe Axo Style jest wózkiem, który będzie towarzyszyć Ci przez całe wózkowanie. Jest też wózkiem, który nie rozczaruje Ciebie w żadnym terenie.
Teraz wyszedł jeszcze nowszy model - Axo Shine, widziałyście go? Z wyglądu zrobił na mnie ogromne wrażenie! Myślę, że jest jeszcze lepiej przemyślany, a jedną z większych zmian (bardzo przydatnych) jest to, że można moduł odpiąć jedną ręką. Nie trzeba wciskać przycisków od dwóch adapterów na raz - można wcisnąć najpierw z jednej strony, następnie z drugiej i pociągnąć moduł do góry.