Podpytałam koleżanki, które mają dzieciaczki i doradziły mi wózek 2 w 1 camini frontera. Powiem szczerze, że nie żałuję wyboru, bo sprawdza się zarówno jako gondola jak i spacerówka.
To nie jest łatwa sprawa o czym sama się przekonałam. Ostatecznie jednak EasyGo Optimo Air wydaje się być najlepszym dla mnie rozwiązaniem. Ma pompowane koła, dobrą amortyzację i do końca wózkowania będzie się u nas sprawdzać.
EasyGo To bardzo dobra marka. Wybór wózków mają całkiem spory - mi trochę czasu zajęło zanim znalazłam ten odpowiedni. Ostatecznie najbardziej odpowiada mi model Virage Ecco. W jego przypadku mam pewność, że zmieści mi się do bagażnika i przez całe wózkowanie da odpowiedni komfort i bezpieczeństwo dziecku.
Myślę, że EasyGo Virage Ecco będzie super wyborem. Stworzony jest tak, żeby sprostać oczekiwaniom wszystkich rodziców, a przede wszystkim dawać wygodę i bezpieczeństwo dzieciom.
Myślę, że każda mama się ze mną zgodzi, że wybór wózka potrafi być mega trudny Mam go już za sobą, chociaż z kupnem jeszcze trochę muszę zaczekać. Co do wózka, to wiedziałam, że chcę mieć coś od marki EasyGo, której bardzo ufam. Konkretnie wybrałam model Minima Plus, której specyfikacja najbardziej mi odpowiada.
Jako, że też kompletuję wyprawkę, dobrze wiem jak trudnym wyborem jest wózek. Poświęciłam mnóstwo czasu aby znaleźć taki, którego specyfikacja będzie mi odpowiadać. Zainteresował mnie EasyGo Virage Ecco. Wydaje mi się być wyjątkowo funkcjonalny jak na wózek wielofunkcyjny.