Godna polecenia jest restauracja Róże i Zen w Toruniu. W szczególności, jeśli poszukujecie miejsca na randkę. W tle muzyka, do tego świece, letni ogródek i bardzo dobra, międzynarodowa kuchnia. Mój facet wziął mnie tam na randkę i byłam zachwycona!
Restauracja Krys Stan w Olsztynie może Was zainteresować. W szczególności, jeśli cenicie sobie smak tradycyjnej Polski! Nawet raz zamówiliśmy od nich catering na wesele córki - spisał się w należyty sposób. Goście bardzo się najedli i niezmiernie cenili ten smak.
Często jak się wybieramy nad Wisłę to wpadamy do Bulwarów, masz tam kilka różnych knajpek. Moje dzieciaki najbardziej lubią wpadać do Syrenki, mają tam polską kuchnię, pyszne racuchy i schabowe. Można zjeść też na dworze, widoki świetne.
Wielkimi krokami rozpoczyna się sezon wakacyjny i wyjazdów, więc ja polecę Wam restaurację w Kołobrzegu, bo wiem, że mnóstwo osób do tego miasta się wybiera. Restauracja, o której mowa to Lavita przy ul. Reymonta. Jest to restauracja włoska, w fajnym klimacie, ze świetną obsługą no i przede wszystkim z pysznym i prawdziwym włoskim jedzeniem.
Zdecydowanie Jedyna w Gdyni. To właśnie dzięki nim na nowo rozsmakowałam się w tradycyjnych, polskich daniach! Porcje są dosyć spore a do tego ich smak jest niepowtarzalny. Uczęszczamy tam całą rodzina, gdyż zawsze każdy znajduje coś dla siebie.
Ja mogę polecić Ci tę restaurację: restaurację Filharmonia w Gdańsku.
Bardzo fajne miejsce, które na pewno zachwyci każdego kto lubi dobrą kuchnię i miejsce które ma własny styl.
Możesz tam zarówno zorganizować imprezę okolicznościową jak i zamówić catering i z pysznym jedzeniem zrobić imprezę w domu.
To też fajna opcja.
Żadnej restauracji, które sa wymienione nie znam niestety Moze będę miała kiedyś w przyszłości miała taką okazję A powiedzcie mi drogie mamy, jakie restauracje poleciłybyście dla mam, rodzin z dziećmi, gdzie jest przewijak, małe sztućce i krzesełko karmienia? Na wakacjie moje drogie wychodzi przewodnik Restauracje Przyjazne Dzieciom. Jakie restauracje według Was warto zaprosić do takiej akcji ? Pozdrawiam