Ja niestety w tym roku muszę sobie odpuścić wakacje, a planowałem wypad na Sycylię... Pytacie dlaczego? Otóż postanowiłem zakupić dom w okolicach Krakowa. Z tego co słyszałem, to Kraków jest piękny, także będę miał cudowną okolicę
Do Pobierowa! Z kolei na nocleg zalecam wybrać Villę Ula, w której udało mi się spędzić bardzo udany wypad. Znakomity wybór,jak i panująca atmosfera sprawiły, że chce się tam wracać. Ogromne wrażenie zrobił na mnie komfort jak i znajdujące się tam warunki. To jest to!
Jeżeli będziecie szukać apartamentów na wakacyjne wyjazdy to zobaczcie sunandsnow. Tu znajdziecie apartamenty w miejscowościach wypoczynkowych nad morzem w górach a też w dużych miastach. Oferta jest bardzo bogata a i ceny przyzwoite.
A na wakacje w tym roku my wybraliśmy Trójmiasto.
Ja na wakacje polecę na Teneryfę ale tym razem zabieram z kraju pasy, bo ostatnim razem jak wynajmowałam auto kosztowało mnie to mnóstwo kasy. Pasy świetnie zastąpią foteliki i nie będę musiała dopłacić.
Pochwalcie się, gdzie się wybieracie i kiedy planujecie wakacje. U mnie zawsze jest to spontaniczny wyjazd, więc nigdy do końca nie wiadomo, dopóki nie wsiądę do samolotu. W tym roku jakość dość mocno przekonuje mnie do siebie Hiszpania. Był ktoś z Was moze w salou? Bo liczę na jakieś fajne opinie.
Jeśli planujesz podróż na własną rękę szczególnie za granicę to myślę, że warto zadbać
o to aby język nie był barierą.
Im szybciej się go nauczysz tym lepiej.
Naprawdę.
Ja na żadne wakacje zagraniczne się nie ruszę, dopóki w należyty sposób nie nauczę się języka! Dlatego od dawna uczęszczam do studium, dzięki którym coraz lepiej władam językiem angielskim. Czuję, że na przyszłym, zagranicznym wyjeździe porozumiewanie się w języku angielskim sprawi mi sporo radochy!
W jakieś fajne miejsce Dzieci wysyłam na obóz sportowy, to dobra forma wypoczynku dla najmłodszych. Nie będą sie nudziły i beda mogły rozwijać swoje zainteresowania.