Hostessy na bankiecie
Hostessy na bankiecie
Hej,
Za kilka tygodni ma się odbyć bankiet. Jednak by było ciekawie muszę wybrać jakieś atrakcje. Wpadłam na pomysł by zatrudnić hostessy do tańca . Miałyby zabawić i potańczyć z ludźmi. Co o tym myślicie? Jakie jeszcze atrakcje można zapewnić?
Za kilka tygodni ma się odbyć bankiet. Jednak by było ciekawie muszę wybrać jakieś atrakcje. Wpadłam na pomysł by zatrudnić hostessy do tańca . Miałyby zabawić i potańczyć z ludźmi. Co o tym myślicie? Jakie jeszcze atrakcje można zapewnić?
Re: Hostessy na bankiecie
Hostessy do tańca to może i ciekawa atrakcja dla mężczyzn i to singli, ale nie jestem pewna, czy kobietom przypadnie to do gustu. Może jakiś kabaret? Albo wodzirej?
Do tańca to lepiej wynajmij jakiś zespół taneczny, który będzie w prime time imprezy. Dziewczyny średnio mogą się sprawdzić.
Ja jestem za kabaretem, to moim zdaniem najlepszy pomysł. No i Polacy ogólnie uwielbiają kabarety, będzie to rozrywka dla każdego, nie tylko dla mężczyzn jak w przypadku hostess do tańca;) W sieci na pewno znajdziesz namiary do wybranych kabaretów.
Może lepiej postawić na nieco luźniejszą zabawę i zafundować gościom karaoke?;) Choć oczywiście wszystko zależy od charakteru danego bankietu. Najbezpieczniejsze są chyba jednak kabarety.
Jakoś bankiety nie kojarzą mi się z tańcami, tylko z czymś bardziej uroczystym i eleganckim.
-
- Kontakt:
hostessy do tańca super pomysł
Mam tak samo - kojarzy mi się to raczej z wytworną kolacją oraz biznesowymi rozmowami, a nie tańcemoluska pisze:Jakoś bankiety nie kojarzą mi się z tańcami, tylko z czymś bardziej uroczystym i eleganckim.

Ewentualnie zamiast kabaretu zatrudnić jakiegoś stan-upera. Teraz chyba są na topie. Taka porada przy okazji kolejnej organizacji bankietu 

też uważam to za dobry pomysł